Esküvői dekoráció

Bízzátok az esküvői ceremónia- és teremdíszítéseket ránk!

  • Ceremónia dekoráció: tartalmazza a boldogságkapu, a kiválasztott háttér és az angyalfák virággal és textillel való dekorációját, valamint a virágdíszt az anyakönyvvezető asztalára.
  •  Alapdekoráció a „Nádas” és a „Katinka” rendezvényteremben A dekoráció tartalma a következő: a főasztal és a háttér díszítése textillel, virággal és fényfűzérrel, a mennyezet dekorálása selyemmel, a vendégek asztalaira 8 főnként virágdísz,szalagcsík, szirom vagy gyöngyök, mécsesek, a büféasztalra virágdísz.
  • Széköltöztetés

Az esküvős dekorációra ajánlatkérés kérhető.

További fotók.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

(Címkék: Esküvői dekoráció -- Menyasszonyi csokor -- Esküvői dekoráció ötletek -- Esküvői autódekoráció -- Székhuzat bérlés -- Esküvői asztaldekoráció -- Esküvői dekorácó árak -- Rendezvénydekoráció)
 

 

Esküvős árak

 

szep

3dpano

 

Rólunk / tőletek

(Szemezgetések visszajelzéseitekből)

Ezúton is nagyon szépen köszönjük Varga Ferinek és az egész Geréby Csapatnak, hogy tökéletessé tettétek a NAGY napunkat!

http://cosmopolitan.hu/eskuvo/2016/11/12

----------------------

A Te napod, a Te utad! Álmodjatok meg, az Esküvőt,lehetőségek határtalan tárháza nyújt ehhez segítséget a Geréby kúria! Életetek legboldogabb napján ragyogni fogtok, mert érezni és tudni fogjátok, hogy a megbízható, figyelmes és minden szempontból profi csapat áll mögöttetek! Tervezés, Szervezés, és Esküvő!

Rita
-----------------------

Dear Endre and Balazs,

We just wanted to thank you both so much for everything at our wedding on the 26th it was a very special day.. And also thank you for all your help both of you.

Kind regards,

Shalini & Brian McElroy
-----------------------
Nem fogják megbánni ha Önöket választják, semmibe nem tudtunk belekötni, még ha akartunk volna sem. A lehető legjobb választás volt!
-----------------------
Csodálatos környezetben, kedves és figyelmes személyzettel, korrekt feltételek mellett életünk egyik legszebb napján biztonságban érzetük magunkat. Köszönet érte:
Szofi és Csaba
-----------------------
Gyönyörű környezetben profi csapat szervezésében tökéletes esküvői helyszín. Csak ajánlani tudom minden házasulandó párnak!
Melinda és Zsombor
-------------------
Az esküvője napja mindenkinek egy boldog nap, de itt a Gerébyben átélünk egy igazi csodát, mesebeli környezetben. Ma sem döntenénk másként.
Fanni és Dávid
-----------------------
Életed legszebb napját bízd egy profi csapatra egy csodálatos környezetben, ahonnan garantáltan elégedetten távozol.
Karesz & Klári
-----------------------
Csodálatos helyszín, barátságos, nagyon profi csapat.
Attila és Brigitta
-----------------------
A legkevesebb kiszolgálás, ahol nincs olyan kérés, óhaj, amit ne teljesítenének... Mindez egy gyönyörű helyen...
Szandi és Peti